MBO

Beroepsopleidingen van Health & Safety Academy

Ben jij op zoek naar een beroepsopleiding als verdieping van je werk, of wellicht zelfs als eerste stap naar een nieuwe carrière? Dit is jóuw tijd! Bij Health & Safety Academy kun je terecht voor tal van MBO opleidingen en cursussen in diverse branches waarmee je jouw toekomstmogelijkheden vergroot.

Studeer flexibel in jouw eigen tempo en wanneer het jou uitkomt, en combineer je beroepsopleiding met werk en hobby’s. Zo werk je met slechts enkele uren studie per week naar een officieel diploma.

Orde & Veiligheid

Werken in de beveiliging? Aan de slag als buitengewoon opsporingsambtenaar? Met de juiste erkende diploma’s zijn de mogelijkheden eindeloos: van een BOA opleiding tot portier en van Beveiliging opleiding tot event security officer: HSA Hogeschool biedt erkende veiligheid opleidingen en cursussen voor iedereen die een functie in de beveiligingsbranche ambieert.

Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA)
Een buitengewoon opsporingsambtenaar is officieel erkend en heeft officiële opsporingsbevoegdheid. Je hoeft daarbij niet in dienst te zijn van politie of Koninklijke Marechaussee. Je bent bijvoorbeeld jachtopziener, parkeercontroleur of sociaal-rechercheur. Interessant? Volg dan een BOA opleiding via HSA Hogeschool.

Criminologie
Werk je in de beveiliging of in opdracht van een strafrechtadvocaat? Bij een onderzoeksbureau of als detective? Of heb je gewoon belangstelling voor criminologie? De cursus Criminologie is een interessante kennismaking met het vak van criminoloog.

Data Protection Officer (AVG)
Als Data Protection Officer (DPO) ook wel Functionaris Gegevensbescherming (FG) genoemd,  zie jij toe op de naleving van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Het beschermen van de privacy is namelijk met de inwerkingtreding van de Algemene Verordening Gegevensbescherming een wettelijke verplichting voor organisaties. Met behulp van de opleiding Data Protection Officer ben jij in een mum van tijd op de hoogte van alle regels omtrent de verwerking van persoonsgegevens.

Event Security Officer
Een concert van Justin Bieber, een bijeenkomst van de Harley Davidson fanclub… Evenementenbeveiliging is een bijzondere specialisatie binnen de particuliere beveiliging. Wil je zorgen voor veilige feesten? De orde bewaken bij grote concerten? Mensen fouilleren of vlak voor het podium staan en overzicht houden? Dan is evenementenbeveiliger je vak.

Preventiemedewerker
Als preventiemedewerker werk je actief aan het bevorderen van de veiligheid en gezondheid binnen het bedrijf waar je werkzaam bent. Tijdens de opleiding Preventiemedewerker doe je alle kennis op die nodig is, om goed te kunnen functioneren in deze belangrijke functie. 

Onderwijs

Werken in het onderwijs? Aan de slag als instructeur bij bedrijven en instellingen? Met de juiste erkende diploma’s zijn de mogelijkheden eindeloos. Health & Safety Academy biedt erkende instructeursopleidingen.

Deze opleiding is bedoeld voor mensen die beroepsmatig EHBO, kinder-EHBO en reanimatielessen willen geven gecertificeerd door HSA en MEDIC First Aid International. EHBO is een belangrijke pijler in het opleidingsaanbod binnen het domein veiligheid en hulpverlening. Een gestructureerde opleiding leidt tot een kundige EHBO’er die ook daadwerkelijk kan handelen in geval van nood.

Deze opleiding is bedoeld voor mensen die beroepsmatig reanimatielessen willen geven gecertificeerd door HSA en MEDIC First Aid International. Reanimatie is letterlijk van levensbelang. Een snelle reactie bij een slachtoffer met een circulatiestilstand kan de overlevingskans enorm vergroten. Nederland is één van de koplopers als het gaat om het netwerk en de kwaliteit van burgerhulpverlening: dat systeem moet in stand blijven en blijven groeien.

Bedrijfshulpverlening is een bekend begrip; BHV-opleidingen zijn niet alleen een zeer interessante branche voor allround opleiders, maar ook voor vakspecialisten die hun kennis willen delen en verspreiden. De instructeursopleiding BHV is de basis om écht kwalitatieve opleidingen aan te bieden. Bij IRP Training volgt u een opleiding die niet langer duurt dan nodig, maar wel intensief is. U behaalt een hoog rendement en kunt meteen aan de slag als BHV-instructeur.

Tijdens de instructeursopleiding Brandbestrijding wordt u inhoudelijk en didactisch opgeleid. Na het volgen van de instructeursopleiding bent u in staat om zelfstandig bhv’ers en hulpverleners op te leiden om te kunnen blussen.

Tijdens de instructeursopleiding Ontruiming wordt u inhoudelijk en didactisch opgeleid. Na het volgen van de instructeursopleiding bent u in staat om zelfstandig bhv’ers en hulpverleners op te leiden om te kunnen ontruimen

Tijdens de instructeursopleiding preventie wordt u inhoudelijk en didactisch opgeleid. Na het volgen van de instructeursopleiding bent u in staat om zelfstandig. Een preventiemedewerker werkt actief aan het bevorderen van de veiligheid en gezondheid binnen het bedrijf waar het werkzaam is. Tijdens de opleiding Instructeur Preventie doe je alle kennis op die nodig is, om goed te kunnen functioneren in deze belangrijke functie. 

© You cannot copy content of this page © HSA University of Applied Sciences